MENU

img01 img01 img01 img01 img01

REMONT MOTORA: NOVI ŽIVOT ZA VAŠ AGREGAT

Kompletan remont motora je usluga u okviru MR Group-a koja podrazumeva reparaciju oštećenog motora ili pojedinih njegovih delova i refabrikovanjem istih vraća motoru fabričke mere i performanse. Drugim rečima, remontovan motor predstavlja stari motor u novom ruhu.

Prilikom prijema defektnog motora i ustanovljavanja stepena oštećenosti, naši majstori započinju proces rasturanja, nakon kojeg se pravi detaljna specifikacija neophodnih delova za rad.

Kvalitetan izbor delova za reparaciju je ključ našeg uspeha i istrajnosti naših motora i iz tog razloga sarađujemo isključivo sa renomiranim svetskim proizvođačima i podizvođačima.

Nakon izvršene defektaže, delovi motora kao što su glava, radilica, blok i klipnjače se detaljno čiste i šalju u proces mašinske obrade. Zahvaljujući tehnološki najnaprednijim mašinama za mašinsku obradu, postižu se rezultati mikronske preciznosti.

Poslednja faza remonta podrazumeva sklapanje motora. Svi delovi se prethodno farbaju i pripremaju za ugradnju. Nakon što je motor sklopljen naši mehaničari ugrađuju motor u vaše vozilo i vrše se poslednje provere rada motora kako bismo izbegli bilo kakvu mogućnost za greškom.

Pored mogućnosti ugradnje motora u vaše vozilo MR Group vam nudi i mogućnost rada isključivo motora, bez ugradnje, i u tom slučaju u pitanju je polusklop motora.

Nezavisno od toga da li se odlučite za kompletan remont i ugradnju u našem servisu, ili želite da nam donesete već izvađen motor, stojimo vam na raspolaganju. Za koju god opciju se odlučite, motor na kome se vrši remont mora biti donešen u sklopljenom stanju.